Vallei coaching

Bewerkte foto van Michael Livsey; Flickr CC BY-SA2.0

Druk, druk, druk, moe, geen energie?
Stress, moeite om je te ontspannen?
Het gevoel dat de emotionele balans ver te zoeken is?
Weinig passie in de slaapkamer?
Last van de overgang of andere hormonale ongemakken?
Je kunt hier zelf veel aan doen met hulp van de taoïstische transformatieseksualiteit.

Te mooi om waar te zijn? Nee, alleen maar heel erg onbekend in onze westerse maatschappij. Maar de taoïsten uit het oude China wisten precies hoe je jouw seksuele energie – wat niets anders is dan levenskracht – kunt gebruiken om je leven lang sensueel, energiek en gezond te blijven. Bovendien kan je ook nog beter in contact komen met je eigen lichaam. Of je nu vooral geïnteresseerd bent in groeien in bewustzijn, meer energie of je seksleven (in een relatie of als single) een boost wilt geven: dit wil je weten!

Voor alle vrouwen!
De Vallei-technieken – taoïsten noemen het transformatieseksualiteit – werken met zelfbeminning. Interessant voor alle vrouwen: hetero, bi, lesbisch, trans, ouder, jonger, dochter, moeder in een relatie of alleen.
De praktijk leer je trouwens altijd in je eentje, in je eigen veilige omgeving met hulp van online instructies.
Veel vrouwen lopen tegen zaken aan bij het leren van de technieken, dit kan weerstand zijn of oude pijn. Maar ook vragen. Daarom is er naast de online-cursus, waarin de technieken worden uitgelegd, de mogelijkheid om mee te doen met een groep. Met een aantal vrouwen, die allemaal de technieken aan het leren zijn, kom je samen onder begeleiding van twee vallei-coaches; Riet Nigten en Aline Twilt. Is een groep niets voor jou? Je kunt ook individuele vallei-coaching krijgen.

Kennismaken met Vallei
Aline Twilt en Riet Nigten, twee inspirerende Vallei-coaches bij wie je je snel op je gemak voelt, nodigen je van harte uit voor een kennismakingsworkshop. Kom luisteren naar onze persoonlijke verhalen. We vertellen je over onze ervaringen met Vallei. We maken je graag (eigen)wijzer. Over seksualiteit, over jezelf en over wat Vallei voor jou kan betekenen.
Er is veel tijd en ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. En we laten je niet met lege handen naar huis gaan.

Eerst volgende workshop:
Datum: 23 september 2019
Tijd: 19.30 – 22 uur
Locatie: Haagsteeg 4 (benedenverdieping, na de kleine hal links), Wageningen

Reserveer nu alvast jouw plaats via info@remedia-talent.nl, zodat je zeker weet dat je erbij kunt zijn. Vergoeding voor de workshop bedraagt €10 p.p. Je kunt je ook nog op de avond zelf aanmelden, maar vol is vol…

Wil je meer weten? Mail dan je vraag naar info@remedia-talent.nl

Bewerkte foto van Michael Livsey; Flickr CC BY-SA2.0